Als professional of ondernemer komt er veel op je af. Het is dan lastig om in te schatten waar jouw prioriteiten liggen. Dit kan er voor zorgen dat jij niet de gewenste resultaten behaalt. Dit brengt angsten en onzekerheden met zich mee en zijn voor ieder persoon anders.

De grootte van de uitdagingen zijn verschillend. Zo kan het zijn dat je het lastig vindt om gesprekken te voeren, dat je moeite hebt met het aantrekken van nieuwe klanten of dat je niet weet hoe je het beste kan samenwerken. Er kunnen uitdagingen ontstaan bij het hebben van veel goeie ideeën, omdat je de focus dreigt te verliezen. Er kan angst heersen voor de toekomst, omdat je niet weet hoe je het beste kan innoveren en groeien. Er kan spanning om de hoek komen kijken, omdat je de juiste balans tussen werk en privé nog niet gevonden hebt. Alle onzekerheden komen uit het grijze gebied tussen jouw gewenste en jouw huidige realiteit.

De Break Through Coaching is voor jou als:

  • Je op een effectieve manier oude patronen wilt doorbreken en angsten wilt overwinnen.

  • Je als ondernemer of professional moeite hebt met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.

  • Je wilt leren hoe je relaties bouwt zonder concessies te doen aan wat jij wilt.

  • Je wilt ervaren hoe je persoonlijke en zakelijke doelen kan stellen vanuit vrijheid.

  • Je een nieuwe kijk op jezelf, jouw kwaliteiten en jouw leiderschap wilt bereiken.

In acht sessies van de Business Break Through Coaching vinden wij samen een weg om jouw uitdaging aan te gaan. Nieuwe gereedschappen in combinatie met een nieuwe houding, geven jou de vrijheid om obstakels te allen tijde te overwinnen. Met een heldere definitie van jouw succes, zorg je voor meer structuur, duidelijkheid en tevredenheid. Je leert te handelen vanuit jouw authentieke kern. Dit zorgt voor meer actie en meer gewenste resultaten.

Ik wil je graag helpen met het creëren van jouw ideale realiteit. Neem contact met mij op, zodat wij samen kunnen kijken naar wat ik voor jou kan betekenen.

Na de Business Breakthrough Coaching:

  • Heb jij een helder overzicht met de doelen die jij op korte en lange termijn wilt bereiken en weet je hoe jij obstakels uit de weg moet gaan.

  • Sta jij sterker in je schoenen en weet je jouw team veel beter mee te nemen in de keuzes die jij maakt.

  • Weet jij veel effectiever en efficiënter te werken, waardoor je meer kan genieten van het leven en de vrijheden.

  • Sta je veel beter in je kracht en kan jij de controle in jouw leven terug pakken.

  • Heb je de oplossingen voor jezelf gecreëerd waardoor je minder druk ervaart